img

Ето кои близки приятели отказаха да дойдат на сватбата на Софи и обидиха ромския славей:

/
/
/
774 Views

През февруари гласовитата Софи Маринова се венча официално за любимия си Гринго. Но тържеството за приятелите ѝ от бранша все още предстои – насрочено е за 24 март в столичен хотел.

Двамата са в трескава подготовка за събитието. Техни близки приятели, обаче, им поднесоха неприятна изненада, която може да помрачи щастието им.

 

Стана известно, че Софи е поканила почти всичките си колеги от попфолка. На ВИП церемонията ще дойдат Глория, Джена, Преслава, Андреа, Константин, Илиян, Борис Дали и т.н. Оказа се, че едни от най-верните й приятели от бранша ще я бойкотират.

Семейството на Тони Стораро няма да присъства на сватбеното тържество на доскорошната си дружка. Факт е, че от малко повече от година между Софи и Стораро съществува напрежение и те отказали да уважат младоженците, без да имат основателна причина затова.

Софи Маринова и Тони Стораро

Припомняме още, че Софи и Гринго също не се появиха на сватбата на Фики и Гюлджан преди малко повече от година. Това вбеси Стораро-младши, който оттогава страни от колежката си. Те обвиняват Гринго за промяната на Софи. Още от началото на вързката с Гринго, гласовитата певица обърнала гръб на старите си приятели.

Бони, която е близка приятелка на Софи, също няма да бъде сред гостите, но пък тя си има уважителна причина. По това време ще бъде в Сърбия на записи към предстоящото си парче, което трябва да се появи на бял свят до края на месеца или в началото на следващия.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не копирай! Пий едно кафе!