img

Жена изглежда по-млада на 43 отколкото на 27! Ето как… (СНИМКИ)

/
/
/
477 Views

Много жени смятат, че колкото повече напредва възрастта им, толкова повече ще губят красотата си. Но това не е съвсем вярно. Али Траут е доказателство за това.

Али твърди, че всеки човек сам кове съдбата си и решава как ще се чувства. Тя е прекрасен пример за това, че една жена може да стане много по-красива и да изглежда ослепително и умопомрачително по-добре с възрастта.

Али Траут е на 43 години, фитнес блогър от щата Джорджия. Тя споделя, че никога не е харесвала толкова тялото си, колкото сега. След като децата ѝ пораснали и станали независими, тя вече разполагала с повече време за себе си. Това пък ѝ дало възможност да посети местния фитнес, близо до дома ѝ. Али споделя, че тя вече не се страхува, че нейната красота скоро ще избледнее. Често такива мисли превземат съзнанието на 20-годишните девойки. Днес тази жена изглежда така, както винаги е мечтала. Тя е променила коренно режима си на хранене и активно се занимава с йога.

Драматична промяна

Али винаги е била слаба, но тялото ѝ е нямало никаква сила и форма. Сега тя публикува снимки отпреди 10 години, както и актуални снимки, на които се забелязва огромна разлика. Изненадващото е, че наистина на 43 години тя изглежда много по-добре отколкото на 27. Сега тялото ѝ е гъвкаво, атлетично и стегнато.

Примерът е заразен

Съпругът на Али е останал приятно изненадан от промените във външния вид на жена си и решава да последва примера ѝ, Преди време той е имал проблеми с теглото, но вече всичко това е в миналото. След години упорити тренировки, в момента изглежда повече от перфектно, а тялото му е здраво и атлетично.

В профила си в социалните мрежи Али често публикува видеа от упражненията, които прави и видове хранителни режими. Тя отговаря и на десетките въпроси на последователите си. Според нея всеки може да постигне резултати, най-важното е да е мотивиран и да има желание. Възрастта няма никакво значение. Никога не е твърде късно човек да започне да подобрява външния си вид и да се чувства щастлив.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не копирай! Пий едно кафе!