img

Избраната от вас карта ще ви каже какво ви готви съдбата

/
/
/
201 Views

Избраната от вас карта ще ви подскаже какво трябва да направите

Позовавайки се на интуицията си, разгледайте картите и изберете тази, която ви харесва най-много.

Оказва се, че асоциацията с даден предмет може да бъде различна за различните хора и зависи от много фактори!

Какво представляват асоциациите? Те са нашите мисли, нашите идеи за доброто и злото, за светлината и тъмнината. Те ни позволяват да разберем себе си и нашата роля в този свят. Асоциациите се раждат от детските приказки, историите, разказите и басните.

Тест: Избери си циганска карта и виж какво ще ти се случи

Те ни придружават в нашите сънища. Асоциациите се усвояват от човека заедно с майчиното мляко, заедно с приспивната песен. Те, като малки зърнца пшеница, са внимателно подбрани и закрепени в нашето съзнание. Процесът на формиране на асоциации е непрекъснат. Ние най-активно чертаем асоциации в детските, училищните и студентските години.

Повечето психолози отдават предпочитание на асоциативния метод на изследване, защото с негова помощ може да се научи повече за стремежите на човека, неговото здравословно състояние, настроение. Днешният тест ще ви помогне да разкриете тайните, които се крият в подсъзнанието ви. Избраната от вас карта разкрива много за вас.

Първа карта
Сега това, от което имате нужда, е спокойствие. Най-вероятно в последно време сте преживели стрес, кавги и конфликти. Време е да възстановите загубения психологически баланс.

Отделете време и обърнете внимание на любимите си занимания. Това ще ви позволи да избягате от проблемите и ще ви успокои. Вижте как всичко в живота бързо се нарежда. Не се притеснявайте!

Втора карта
Ако изберете карта номер 2, това означава, че скоро ще успеете. Вие сте заслужили благосклонността на съдбата, защото притежавате целеустременост и трудолюбие. Висшите сили са готови да подкрепят всички ваши творчески проекти и начинания.

Очаква ви промяна. Животът ви ще се промени към по-добро. Време е да действате! Успехът се крие зад ъгъла!

Картите Таро на индианците ще ви разкрият бъдещето!

Трета карта
Картата казва, че ще намерите хармония. От завистта и ревността няма да останат следи. Осъзнали сте, че тези чувства ви засягат негативно, не позволявайки ви да намерите спокойствие. Най-накрая ще разберете какво искате да постигнете и каква мисия да изпълните на Земята.

Пред вас ще се отворят чудесни възможности. Не ги пропускайте! В близко бъдеще ви очаква пътуване и среща с интересни хора.

Четвърта карта
Дойде времето, когато започнахте да се доверявате на интуицията си. Това ще ви позволи да постигнете признание и успех. Когато видите, че не можете да промените дадено събитие, вие не се намесвате и предпочитате да се адаптирате към обстоятелствата.

Да плувате по течението на живота е вашето кредо. Скоро съдбата ще ви даде знак и ако можете да го разчетете правилно, можете да намерите отговорите на въпросите, които ви тревожат от дълго време.

Пета карта
Вселената ви препоръчва да се посветите на това, което ви радва: нови дрехи, вкусна храна, почивка. Починетете си от работата.

Животът ни е мимолетен, а човешкото тяло не е робот, трябва да си почине, иначе ще започне да боледува! Ако не загубите чувството си за хумор, тогава проблемите няма да ви изглеждат големи.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не копирай! Пий едно кафе!