img

И кумицата на Цветанов се облажила с апартамент на Латинка

/
/
/
448 Views

Кумицата на Цветан Цветанов и зам.-министър на спорта Ваня Колева също си е купила апартамент в луксозния блок на улица „Латинка“ в София, построен от фирма ”Артекс”, узна FROGNews. Това сочи справка в имотния регистър.

Така двамата се оказват комшии. Ваня Колева и съпругът и Николай са горди собственици на апартамент от 231,600 км. м., намиращ се на втория етаж в т. нар. „блок на буквите“, става ясно от регистъра. Те притежават и гараж от 24,5 кв. м. Не е тайна, че Ваня Колева е една от близките на Цветанов от ГЕРБ. Между 2014 г. – януари 2017 г. тя беше парламентарен секретар на спортното ведомство. След това стана и зам.-министър.

Цветан Цветанов и съпругата му Десислава, служителка в ДАНС, кумуваха на църковното бракосъчетание на Ваня и Николай. Той е бивш национален състезател по колоездене и осми на световното първенство в Лестър от 1982 г. Ваня Колева е завършила е Треньорския факултет – лека атлетика, в Националната спортна академия „Васил Левски“. На парламентарните избори беше на 12 място в листата на ГЕРБ от Добрич.

Преди ден стана ясно, че апартаменти от „Артекс“, освен Цветан Цветанов, са си взели още правосъдният министър Цецка Цачева и бившият министър на културата Вежди Рашидов. Най-коментираната тема в обществото е нереално ниските цени, на които те са придобили имотите си

Източник: fakti.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не копирай! Пий едно кафе!