img

Моника Валериева оплете в мрежите си Кирил Десподов

/
/
/
190 Views

Моделката Моника Валериева е оплела в мрежите си футболист №1 на България за 2018 г. Кирил Десподов – пише „Уикенд“. Именно нелегалната любовна връзка между нападателя и Моника е станала причина ритнитопковецът да бъде зарязан от последното си официално гадже – Веселина Абрашева, дъщеря на банкерката Цветелина Бориславова – отбелязва изданието.

Ако се вярва на клюката, разпространена в светските среди, Веселина узнала по много неприятен начин, че гаджето й футболист кръшка с моделката. Веселина получила от доверен свой човек пълната кореспонденция между Десподов и Моника Валериева, както и техните уговорки за интимни срещи. Оказало се, че моделката е пътувала тайно за Сардиния тази пролет, за да си ляга с Десподов. Това предизвикало грандиозен скандал и последвала раздяла между банкерската дъщеря и спортиста.

Според официалната версия за раздялата, спусната от самия Кирил Десподов, той преустановил отношенията си с Веселина, тъй като тя отказвала да се премести да живее при него в италианския град Каляри.

„Истината е друга – Весела го заряза заради Моника Валериева. Киро все още не може да се примири, че е изпуснал такава изгодна партия. Същевременно се теши в прегръдките на Моника и се опитва да си върне Весела, бомбардирайки я с извинителни съобщения“ – свидетелстват приятели на нападателя от „Каляри“.

Източник: iNFOBURGAS

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не копирай! Пий едно кафе!