Жена ти пъшка? Не е проблем!

Жена ти пъшка? Не е проблем!

Въпрос: Защо тоновете, които приятелката ми прави по време на секс, ми идват малко в повече? Трябва ли просто да се примиря?

Esquire: Дамм – цялото това пъшкане; всичките стонове и молитви към небесата са яко досадни, нали? Ако послушаш първосигналната ни реакция, то тя е следната – топка от секс магазин с каиш директно в устата! Вярно – ще има някакви звуци, но със сигурност няма да са кой знае колко плътни! Има, разбира се, и друг прочит на нещата – и той отново е свързан с науката. Според проучването от 2011-а, наречено „Доказателства за това, че женските звукови реакции по време на секс не са следствие от оргазъм“ (ако не си го чел, препоръчваме) доста голяма част от дамските пъшкания всъщност е насочена към твоето его. „В отделни случаи стоновете са несъзнателни“, смята Гейл Брюър, автор на труда, „но по принцип нежният пол издава звуци с причина“. Примерно – да ти начеше самочувствието, да те накара да бъдеш спокоен, че вече можеш и да свършиш и т.н. В този ред на мисли, по-добре си поговори с нея – обясни й, че последното не е напълно от твоя полза; кажи й, че заради нейните охкания ти се е наложило да пишеш до списание и да караш няколко човека да решават проблема ти. Но! Ако действително се окаже, че нейните звуци (наричай ги „звуци“) са реален израз на удоволствие, които обаче сдухват теб, тогава почни да я надвикваш! На бас, че в един момент ще се усети!

 

Ако и ти имаш сексуален проблем, пиши на red@esquire.bg. Малко вероятно е да ти помогнем, ама със сигурност ще ти се смеем.

Коментари

wave